Посвещавам ти...
Моята самота,
и присъствие
моята носталгия,
и тъга,
моята памет,
и време,
моята вечност
и любов,
моята радост
и вдъхновение
моята надежда,
и очакване,
търсенето
и намирането
на себе си,
което те обича
и без теб просто
не съществува
и прегръща ме
както наблизо
така и когато
съм далеч!
Посвещавам ти
точно този миг,
преди и завинаги;
моето първо,
всяко едно
и последно
писание;
Посвещавам ти
всяко сбогом
и здравей,
моя вик
и тишина,
и тази безкрайна
буря, настанила се
в затишие;
надълбоко в
душата ми,
в ума ми,
във всяко едно
кътче от мен...
Посвещавам ти
всяка моя мисъл
и чувство...
моя смисъл
и живот...
всяка песен,
изписана
върху лицето
и в сърцето,
в твоя поглед,
в усмивката ти,
в думите
и делата,
в целувките
и прегръдките
от твоето име,
което не ще забравя...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados