На С.
Мъжете в живота ми...
Всъщност само един...
Той ми е всичко...
И всички...
Брат, приятел, любовник, любим...
Живея, за да обичам
този единствен от всички мъже
в необятната ни Вселена...
Аз го познах и обикнах преди
да бъда родена...
И във всеки следващ живот
душата ми него ще търси...
Във всяка избухнала свръх-нова любов...
В протуберанса на чувствата...
26.02.2008.
© Нина Сименова Todos los derechos reservados
Всъщност само един...
Той ми е всичко...
И всички...
* * *
Възхитена съм!
Вълнуват думите ти! Поздрав от сърце!