Душата ми е с пръсти от ефир.
А сърцето - допир на камбана.
Врата в сърцето ми не спира -
влез, не чакай от мен покана...
Ела с мене в дивия ми полет,
между тъмна земя и светло небе.
От зимен ден във нежна пролет
душата ми с мен ще те отведе...
01.52-18.01.09
© Нели Илиева Todos los derechos reservados