Защо ли всички в тях се взират?
От другите с какво са по-различни?
Явни чувства в тях така напират и...
Искат от живота - всичко... или нищо.
Пак се смеят искрени и диви.
Един живот едва ли ще им стигне.
По детински луди и игриви
И страстта им нищо няма да убие!
© Ками Todos los derechos reservados