Мечтаех да съм волна птица
и към небето да летя –
до най-високото да стигам,
оттам да гледам към света.
Но днес видях как ято щъркели
убиват болния сред тях...
От гледката очи oтвърнах.
У мен умря една мечта.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Благодаря ви, Аз, Силвия, Цонка и Марко!