Посветено
Къде започва твоят път,
къде е моят?
И стъпките ми с теб вървят...
Виж!
Моята следа е твоя.
И няма вече дири две,
а само път в полето
лежи под синьото небе
и води към сърцето...
© Детелина Todos los derechos reservados