***
чашата на мама -
помни устните и
ръцете и
гласът и
помни оня момент
в който се пропука
и потекоха
кафените ù сълзи…
все повече
расте страхът ми,
че пластмасовите
чашки не помнят…
© Радка Миндова Todos los derechos reservados