ПОСВЕТЕНО
1. Чувствата си за тебе аз раздадох,
душата си на Дявола продадох,
отрекох се от себе си дори,
та щастлив да си.
2. Със усмивка посрещах ударите ти
и си затварях очите за гадните ти обиди,
забравях за агресията ти към мен,
а тя растеше с всеки изминал ден.
3. Аз обичах те и още те обичам,
но заради теб пред другите отричам.
,,Той не е за теб" - казват ми,
а от това да знаеш как боли!
4. Сърцето ми кърви на всяка стъпка,
защото ти моята любов потъпка.
Но аз вървя с вдигната глава
и вярвам, ще възтържествува любовта.
5. Казват, отредено е на всеки
голямата любов да намери.
Вярвам, че това за мен си ти,
но ще го осъзнаеш ли?!
6. И с примирие свеждам глава:
трябва ли толкова да боли от любовта?!
Но за теб на всичко съм готова,
дори на чашата с отрова.
© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados