26 may 2013, 11:38

Посветено на дядо 

  Poesía » Otra
6065 0 2

Смъртта отне и теб,

а ние имаме нужда от подкрепата ти.

Не дочака дори мен,

да се сбогуваш с мене ти.

 

Дядо, липсваш ми много,

напусна тоз суров свят.

Исках да те видя отново,

но за срещата закъснях.

 

Днес разбрах, че смъртта не подбира -

млади, стари - всички събира.

Бедни, богати - всички,

взима им техните душички.

 

Отиде си без да ме видиш.

Без да дочакаш внуче от мен.

Колко щастлив щеше да бъдеш,

с обич щеше да е изпълнен всеки твой ден.

 

Толкова много ми липсваш, дядо!

Толкова много искам да си жив!

Да отседна до теб за малко

и видя те с внуци щастлив.

 

ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕШ ЖИВ В НАШИТЕ СЪРЦА.

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ТИ ПАМЕТ!

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми стихотворението , може би защото и моя дядо се спомина наскоро . Споделям подобни мисли към него и се радвам че някой е написал нещо подобно
  • Съболезнования, Сандра! Времето ще лети бясно напред, но няма да заличи спомена. Дядо ти ще бъде винаги до теб, нищо, че няма да можеш да го прегърнеш. Той ще се радва на успехите ти, на своето внуче и по някакъв начин ще ти го покаже, сигурна съм в това.
Propuestas
: ??:??