Потна нощ
сънят не идва
пак сънувам
самодивата
сънувам как порочно
ме прегръща.
как със устни ме докосва.
как живота ми изпива.
Сънувам я и искам още,
искам само да не спира!
Искам да не свършвам още!
Винаги ще я обичам,
както рицар във доспехи
... тя е моята принцеса!
.......................................
събудих се във сутринта
мъглива...
още мислех за богинята...
намерих и написана бележка...
....................
"Не се вживявай мили...
Аз съм просто една
стюардеса."
© Христо Манчев Todos los derechos reservados