не ме целува с думи
не ме обича с думи
не обещава и не връща
моите очаквания,
смачкани на малка топка,
а между жестовете
във въздишките
в зениците на погледа
по връхчето на пръстите
със зъби по врата ми
казва много повече
по дяволите
колко много повече
© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados