19 mar 2009, 1:38

Повече от нищо 

  Poesía » De amor
772 0 3


Обичам те, защото си любов...
Обичам те - измъчена и сприхава...
Създадена от нужда за живот,
одумвана от хора неразбиращи...

Обичам те незряща... никой... нищо
и само ти във спомени и мигове,
затворена във себе си до гроб,
сама осъдила се да си истинска...

Обичах те препъвана и гонена,

несретна, оцеляла сред бездушие...

Изплаках те, поисках само прошка,

че те превърнах във безумие...

Обичах те със сетен благослов
и дращех по сърцето си не спирайки...
Аз исках да съм твоята любов,
но си останах повече от нищо...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много, много хубаво!!! Когато попаднах на твоите неща, още преди година, си казах - ето, съществуват подобни - съществуват поети!!!
    Искрени поздрави!!!
  • Създадена от нужда за живот,
    одумвана от хора неразбиращи...


    ... и въпреки това си Любов!
  • Хубаво и тъжно!Поздрави!
Propuestas
: ??:??