Не мина много време, ала ето,
отново ще ни сполети съдбата.
Говоря всъщност за това, което,
горчиво ни предлага тя, горката.
Надлъгването почна с пълна сила,
нали затуй са изборите, Боже!
Защо ли пак родината ни мила,
ще трябва да я разфасоват с ножа.
Гласувайте за кметове, идете,
та те нали ви мислят все доброто.
От работа в мазоли са ръцете,
на хората, но идва мед с маслото.
За вас ще заработят тези люде.
Не виждате ли – до един готови!
Не бяха ли довчера, някак други,
а днеска са ми сякаш чисто нови?!
Гласувайте, те чакат ви охотно,
Експерти до един – красиви, стройни.
Това им е целта – с пара народна,
да ви направят дните "по-спокойни"!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados