Повярвах ти без капчица съмнение,
а ти предаде всичко свято между нас,
да те обичам вечно имах намерение,
а само упреци и куп лъжи се чуват в твоя глас.
Повярвах ти, че ме обичаш безрезервно,
доверих ти и живота, и сърцето си,
а ти без срам и гадно, лицемерно
желаеш други да са нощем в ръцете ти.
Не знаеш колко болка причиняваш,
не пожелавам някога да я изпиташ,
но се надявам истински да съжаляваш,
когато мен ме няма и осъзнаеш, че все още ме обичаш.
Не знам какво не ти достигна,
не знам защо така се постара
да разрушиш любов, градена вече няколко години,
да я съсипеш с всички сили, просто ей така.
Прощавам ти за болката, която всеки ден изпитвам,
прощавам ти за всичките лъжи,
но да ти вярвам и като преди да те обичам
е невъзможно вече, твърде много ме боли.
© Енигма Todos los derechos reservados