Едно сърце остана без живот,
една любов отиде си без жалост,
един свят и всичко, което ми беше ти,
ще останат в сърцето ми да догарят като пламък.
За последно аз на този плаж стоя
и гледам как отиват си вълните,
както някога се влюбих в теб
и като тях повярвах във мечтите...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados