Повярвай в мен, аз, жената,
която готова е да прекоси земята...
за една красива дума,
казана от теб, аз света ще преобърна.
Повярвай в мен, аз, човека,
който ще поеме по всяка пътека,
за да докосна твоето лице,
аз ще продам своето сърце.
Повярвай в мен,
аз наистина ще се променя.
Ще доказвам любовта си всеки Божи ден,
дори в окови и в ада да горя.
Повярвай, че без теб не мога да живея,
не мога да дишам, обичам и копнея.
За мен единствен си на света,
единствен в моето сърце. Моля те, повярвай в това!
© Красимира Бакалова Todos los derechos reservados