21 feb 2018, 3:28

Повърнато стихотворение 

  Poesía
251 0 0

Трети март – свещена дата!
За концерти - светли дни!
В Лондон чупят си краката,
сам Азис ще се яви!

 

От Чалгария пристига,
баш ефендито на кича.
Криво ми е, много криво.
Това на нищо не прилича!

 

Чалга винаги ще има,
но защо и в този ден?
Бъдеще необозримо,
май се гавриш пак със мен?

 

Точно този ли ми трябва?
Празник, но със интерес.
Истината, ни ограбва
за да бъдем все във стрес.

 

Срам за нашата история,
срам за нашите деди.
Ако не Азис, то Глория...
Левски, от портрет мълчи...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??