30 may 2013, 18:25

Позитивно 

  Poesía » Otra
455 0 0

Неусетно ставаш по-велик

и за злото се превръщаш в щит,

към живота постепенно се завързваш

а и той през тебе се забързва -

като вълна през сателит...!

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??