Познах те
по синьото в очите -
ти пак си същото момче,
закичи маргаритки
във косите ми
и пак ме хвана
за ръце.
Отново ме целуна
по очите -
пак там,
под старата върба
и пак
под клоните ù тичаме,
и пак
сме същите деца.
Пошушна ми,
че ме обичаш,
както преди
ме завъртя,
аз пак съм
същото момиче -
и ти ли
по очите ме позна?!
© Валка Todos los derechos reservados