Познах те...
Познах те... ти си този, който грабеше с шепи кръв от раните ми.
Познах те... едничкият дявол в живота ми, показал ми пътя към Рая.
Познах те... ангелът, облечен в черно, с черни очи, пропити с мойта тъга.
Познах те... насилникът над моите чувства, касапинът с най-нежните ръце.
Познах те... мъчителят на моите устни, забраняващ тяхното сливане.
Познах те... кошмарът на реалността ми и блянът в сънищата ми.
Познах те... изначало на моята същност и завършек на моето безпомощно дихание.
Познах те... и въпреки това те пожелах!
© Нели Todos los derechos reservados
Многдобро начало!
Браво и поздрав за теб!