Къде си и защо си там?
Защо не си до мен сега?
Далеч си някъде, скиташ сам
или може би пак си с нея.
Как се казваш, аз защо не знам,
за да крещя името ти до забрава,
И всеки път, щом подминеш ме, да знам,
че моето ти искаш да узнаеш.
Къде живееш, с кой и как?
Какво правиш, когато се събудиш?
Поглеждаш ли в очите на всеки непознат?
И какво е нужно, за да се влюбиш?
Какво да ти кажа, за да разбереш,
че не искам да съм просто непозната,
че искам дълбоко да погледнеш
и да прочетеш името си в душата...
да се влюбиш в напълно непозната,
както аз се влюбих в теб до болка,
и всеки път, щом подминеш ме, да зная,
че името ми искаш да забравиш...
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados