Ако трябва без тебе да живея.
Позволи ми да умра.
Няма смисъл в живота.
Ако той е в самота.
За това те моля, мила.
Ако трябва без любовта ти да живея.
Тогава моля те, любима.
Позволи ми да умра.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados