И луната изгря в танц любовен над нас.
И звездите сега са палитра от джаз.
Ти си моя съдба, аз съм твоят каданс,
за миг, за кратък миг сме само ти и аз.
Не разпръсквай деня с лоши мисли в нощта.
Аз копнея сега и рисувам дъга.
Полетявам със теб и сънувам мечти,
нека бъдем букет - неувяхващ в зори...
Галина Москова
© Галина Москова Todos los derechos reservados
това изречение ми развали удоволствието - не е в синхрон някак...