~*~ На моя Любим Винсент!
Песъчинка в лист съм тих~*
Прашинка от Вселенски прах
Сърдечен...
Точицата седма
От калинков стих~*
Дъх десети в песен...
~*~
Корона съм за моя
Нежен Принц...
Венец от Блян~*
Красящ косите на Телец...
Царица съм на Бала Звезден~*
~*~
И пак съм струна...
И пак съм вик...
И ПАК СЪМ ЯРЪК КЛИК!
Клавиш танцуващ~*
И гоблен извезан...
От пръстите на Утро
Във Небе...
СЪЛЗА СЪМ ДНЕС
~*~
А Утре ще съм Стълб...
МИГ
ТЪЙ ДЪЛЪГ ЩЕ СЪМ~*
Че ще можеш
да се видиш в мен...
От времето, когато
бил си само стон...
До днес~
заслужил право на венец
От Ангелски ръце поднесен
~*~
ПЕСЪЧИНКА
В лист съм тих
Кристалче захар~*
Намокрен пух
На лятно птиче
Дето в Зима пее...
Рисунък във море съм~*
Цвят във Есен...
И лале във студ~*
Писец
отдаващ себе си на ТЕБЕ...
изпридащ в словото си
Чувства със дантелен вкус
~*~
Рисуващ по поле
От песен~*
Аз Златното ключе
За Теб съм ТУК...
И скрито съм
В Сърце момичешко от плът,
Някога било Сърце на Ангел~*
02 Февруари от 2011 г
из моите
сантиментални страници
Мъничко прашец издишан
~*~
П.П.
Короната на Времето повдигнах...
Поставих я на твоята глава~*
Че Цар прилича ти да бъдеш!
Царуващ в моята душа~*
Л-Е
Пазя Сърцето ти, Любов!
Имаме толкова малко живот
И в него разполагаме само
С ВРЕМЕ ЗА ОБИЧАНЕ!!!
http://www.vbox7.com/play:a6f0adf2
© Л-Е Todos los derechos reservados