Бях и не бях,
пълзях и летях,
давех се и горях,
нощем будувах,
денем с отворени очи спях,
спъвах се, падах,
после отново вървях...
И така, докога?
Сили дай ми да продължа,
докогато съм тука,
ще съм и смях, и сълза,
прашинка-живинка
от тази Земя!
© П Антонова Todos los derechos reservados
💕