Приближи се, не се страхувай,
аз изминах толкова много за теб,
отворих гърдите си пред теб,
правилно го изтълкувай...
Всичко от теб е добре дошло,
ръцете ми са отворени за прегръдка,
гърдите си отворих, или за куршум,
или за да ти пратя сърцето си било...
© Любовник Todos los derechos reservados