Угаси свещта, тя вече не е романтична!
Музиката спри, че звучи ми хаотично!
Всяка радост с теб за мен е излишна!
И не ме докосвай, така ме нараняваш!
Своето право над мен спри да упражняваш!
Недей да ме целуваш! Целувката ти ми горчи!
Не ме прегръщай! От прегръдката ти ме боли!
Спри да идваш в съня ми! Вече е кошмар това!
Своето право над мен ти отдавна проигра!
© Ники Todos los derechos reservados
Без право на помилване значи?Поздрави, Ники!