9 abr 2010, 10:11

Празната глава 

  Poesía » Otra
836 0 6

Умът ми е скитник в пустинни земи -

пустини на радост и болка и страх.

Умът ми е крепост на смели лъжи,

прегърнали тайно тихия грях.

 

Умът ми е бездна в небе без звезди,

поглъща света без пощада.

Умът ми почтено в строй се  реди,

потеглил със песен към ада.

 

Умът ми заспива, дори не крещи,

сънува измислени хора.

Умът ми тъгува и вечно мълчи,

застинал в прозрачна умора.

 

 

 

 

© Безделник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??