Празни думи
Думите валят, но смисъл - няма.
Уж говорим си, а все мълчим!
Никой нищичко не казва,
а дъждът от думи си вали.
И тишината той полива,
мълчанието да израсте
и смирено там откривам
празни думи като плодове.
© Нели Todos los derechos reservados