ПРАЗНИК МИЛ - ПЪРВИ ЮНИ
Засмян е Слънчо, грее чудно.
Едно детенце ранобудно
със росна китчица сега,
къде ли бърза сутринта?
Понесло цветето в ръка,
отива то на веселба,
днес има важно тържество
цялото детско общество.
Празник мил е на децата -
ще танцуват те с цветята.
С много песни и игри
всеки ще се весели.
Слънчеви Празници на Буквите и на Децата,
скъпи мои малки и големи приятели!
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados
Уча се от вас.С уважение.