22 dic 2009, 14:53

Празник свят 

  Poesía
805 0 19

Рождество Христово,

ти като огнен лъч

изгряваш

над тъмната земя,

надежда светла подаряваш

на хората, изпаднали

в беда.

 

Празник мил,

със свойта топлина

съгряваш,

угаснали, изстинали мечти,

усмивки нежни заблестяват

във тъжните разплакани

очи.

 

На Рождество

звездата засиява,

с надежда за отминали

беди

и нека в тази светла нощ

си пожелаем -

да дойдат по-щастливи

дни!

 

 

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ!

© Ракина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??