Изстинали слова размити
завиват с одеяло от лъжа
безбожното еднообразие
на седмиците, дните.
И всеки тихо носи
своят тежък кръст
без мечти, въображение,
дори без лъст.
При липсата на смисъл
светът е свит като мънисто,
някой всичко е орисал,
не съществува място чисто.
Още ровя на дъното калта
и някак неправдиво
раната не щипе от солта,
небето зее сиво.
© ShamelessDreams Todos los derechos reservados