Любовта застигна ме случайно,
Но дали ще бъде трайно?!
Къде се скита тази нощ
Моята любов?!
Дали изчезна аз не зная
Само мога да гадая!
Това е нещо твърде страшно
Да се изправиш срещу любовта - ужасно!
Но, ето на, изчезна тя!
Отново празнота!
На следващия ден сама
Сред тази нищета!
Не желая да живея сред деца,
Пък да бъда аз жена!
© Стела Петрова Todos los derechos reservados