Прибирам се.
Прозорецът беше отворен.
Няма червено вино.
Беше свършило отдавна.
Не искам да купувам повече.
Розите ми не увяхват,
а тръните, на които се бода всеки ден,
стават все по-остри.
Не ме боли вече,
но от това боли най-много.
Върни се, моля.
Какво е любов? Кажи ми.
Покажи ми.
© Мария Асъмова Todos los derechos reservados