7 ene 2007, 16:17

Празнота и Вяра 

  Poesía
627 0 2
Празни бели листа,
минути без мечта, минути
отлетяли на хала.

Празни бели листа,
и вяра няма - не остана
празни мигове, но надежда има,
има вяра...

Вяра чиста, само в Бога, ни остана,
а надеждата идва само след измама.

Господи, дай ми още вяра,
не желая тази празнота,
дай ми още да мечтая,
но пази ме от греха.

Най-чистата молитва е молитвата,
изречена от устата на дете,
там коварство няма, няма страх, вина...
Там има само светлина...

© Аааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??