Празното легло пак тебе чака.
Искам да се плъзна по теб...
Празното легло само е в мрака...
Празно е за мен и за теб...
Празното легло само потръпва
в мислите за страст и грях...
Празното легло за нас стои,
празното легло не носи страх...
В празното легло сме двама с тебе,
но то все празно е... Защо?
Нима между душите ни ранени,
едно легло ще чака само?
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados