днес препуших
премислих
прекрачих
препъването
пресъздадох
прекрасна тъга
преинсталирах
две три чувства
премерих
материалния спазъм
превзех къс луна
прераздадох се
и прелях
в тишина
© Геновева Христова Todos los derechos reservados