15 feb 2013, 14:50

Пречистена 

  Poesía
819 0 0

Пречистена, вървя по пътя.
Напред, нагоре се стремя:
за нови върхове - готова,
силна съм, ще продължа!
 

Пречистена, вървя към тебе
и нови страсти търся.
Огънят в душата не гори ли,
не намирам смисъл да вървя...
 

Пречистена ще вървя към тебе,
за да палиш и сърцето всеки ден,
за да ме държиш подчинена
на един осмислящ сладък плен.

 

© Василена Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??