Чета!
На дребни хапки
причастие е всеки ред
попиват думите в душата
и търсят път навън със вик
Прочетох!
Прелистих всяка дума
резонансът им от истина кърви
защо си Ти създал човека
от болка пак до болка да мълчи
Ще прочета !
Няма, страниците липсват..
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados
Бъдете здрави и вдъхновени всички, чиято мисъл лети по- бързо от времето!