Притихвам като сънена гора.
В косите ми изстинали полека вятърът се сгушва.
Уморена към нощта пристъпям.
Унасям се. Дочувам нежен шепот.
Край мен танцуват есенни листя.
Предчувствие в съня ми ме обзема.
Къде ще свърши приказката?
Далече си от мен сега...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados