Следа от теб да търся аз не спирам.
Не съм се уморил от любовта.
Навсякъде с надеждата се взирам
и повече опива ме мечта.
Ще бъде трудно, но ще те намеря.
Ще прекося пустини и гори.
По стръмни планини ще се катеря,
ще диря в океаните дори.
С душата си в небето ще се скитам
и този полет няма да е празен.
Звездите искрено за теб ще питам
и отговор ще ми дадат прекрасен.
Предчувствие за теб е силно, да!
От теб ще пия приказна вода!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados