Вдишвам..
Издишам...
Мое спасение,
в ръката ми догаряш...
Сред злоба и презрение.
Само ти остана.
А вече те запалих...
Сияйна и разбрана –
Силуети възкресяваш.
Пред изцъклените ми очи –
разграй ми ги отново!
Бледна с дим ме погали...
Преди да станеш пепел...
© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados