Преди да съм затворил завинаги очи,
преди тихо от теб да си отида,
искам пак твоят глас да прозвучи,
за да забравя новата обида...
И нека слънцето навън да грее,
и нека, ако трябва, да вали,
но мъката все така ще си живее
и от скръб все така ще ни боли!
14.X.2009.
© Илия Кузев Todos los derechos reservados
Поздравления!!!