Прегърни мечтата,
преди да съмне
Истината...
... преди да се огледаш
в спомена
и срешеш мислите,
преди да облечеш тъгата
и сложиш наметалото-илюзия,
преди да си обул съмнението
и си прекрачил
прага на вярата...
Целуни мечтата,
преди да съмне...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados