16 jun 2006, 12:49

Преди да те срещна 

  Poesía
962 0 4

Преди да те срещна
аз нямах нищо
и нищо не исках дори.
Преди да те срещна
бях помиина яма,
в която изхвърляха
развалени мечти

Преди да те срещна
нямаше смисъл
и нямаше мъка дори,
и нямаше стихове,
а само измама -
живот, изграден от лъжи.

Преди де те срещна
бях "горкото момиче"
и даже нямах мечти.
Бях само момичето,
което всички гледаха със
съжалителни очи.

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??