Преди и сега
Защо да роптаем и пискаме,
сега можем да говорим, каквото си искаме
но да ядем каквото има!
/ Ако има /
Съвет
Това е само съвет от мен,
не е ни сзделка, нито оферта.
Живота стана много несигурен
затова си изяждай първо десерта!!!
Аритметика
Ей, богу,
ако разделиш малкото на много
се получава много малко!
Жалко!!!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados