преди среща
прозореца на мимолетността
с перде от с`ълзи затъмних
погълна ме отново радостта
и стана непосилно
като
(в)
стих
.........................................................................
след раздяла
прозореца на мимолетността
с перде от с`ълзи затъмних
погълна ме отново самота
и стана непосилно
като
(в)
стих
© Стоян Минев Todos los derechos reservados