17 nov 2014, 18:04

Преди мача 

  Poesía
273 0 0

Удар. Втори. После пак.

И още. Спря дъхът.

Подскок във ляво.

Десен прав.

Целта е, да си пръв.

Кроше. Отстъпка.

Ляв и прав.

А после - съдия.

Една погрешност,

крива стъпка,

те хвърля в тишина.

Цял народ зад теб стои

и вярва в твоят час.

На ринга си обаче ти,

а в теб сме той и аз....

Война на спортното поле

не значи пръст и кръст.

Честа познаваш, ти добре

 Ще бъдеш, зная, пръв.

Родината сега трепти

подобно боен флаг.

Удар остър, победи!

Съдба, кармичен знак.

Пулс, настройка, гонг, летеж,

история, звезди.

България е твой копнеж!

Иди и победи!

 
 
 
 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??