Затворника
Убива болка
Чертаейки небето
Затворника
Живее със затворници
Рисуващи небе
Небето- надзирател
Чака
Както пътят
Свойте роби.
От там ще мина
Безцелен кръстопът
От никъде
За всякъде
А то е тук
Прашен живовлек
Босоног
Червей след дъжд
Меланхоличен
Върба над другата вода
Различната
Затворника
Има
Пътища
С очи
Светлина
Преди Свободата..
© Георги Динински Todos los derechos reservados