5 mar 2023, 14:10

Предизборно представяне: (Ecce homo) 

  Poesía
155 0 0

„Ето човека! – врещеше афишът –

мислещ за всеки, ваш, независим“.

 

... Лойта по лицето му

                             изографисваше:

„ Лоялен на себе си“.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??